Çağla Koleji'ne Hoşgeldiniz

Öğrencilerimizin yüksek akademik donanıma sahip, ilgi, merak ve ihtiyaçlarını anlayabilecekleri ortamları yaratarak, yüksek motivasyonlu eğitim ortamlarında; sorumluluğu kendilerinin alabileceği, çözüm üretme becerileri geliştirebilecekleri, bilimin gücüne güvenen, dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, kendini geliştirme ve yaratıcılığını kullanma alışkanlığı edinmiş, eleştirel düşünebilen, insani ve etik değerlere sahip, deneyerek, yaşayarak ve en önemlisi mutlu olarak ilerleyebilecekleri ortamların içinde bulunabilmelerini sağlamaktır.

İmkanlarımız

Çocuğunuz Gelişimi İçin En İyi İmkanlar

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

• Okulunuzda eğitim-öğretim saatleri nedir, saat kaça kadar çocuklarımızı alabiliriz?

Okulumuzda sabah eğitim ilkokul düzeyi için 8.50’de başlar, 15.50’de biter. Etüt çalışmasına kalan öğrenciler, 15.50-17.30 arası çalışmalarına devam eder. Anaokulu için sabah eğitim 09.30 itibariyle başlar, 16.00’da çalışmalar biter. Çocuklar 16.00-17.30’a kadar alınabilir.
  • Öğrencilerin beslenmeleri nasıl sağlanıyor?

Günlük kendi mutfağımızda hazırlanan sabah kahvaltısı (anaokulu ve ilkokul 1. Sınıflar için), öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek servisimiz vardır. Yemek listesi her ayın başında internet sayfamızda yayınlanmaktadır.

Bize Katılın!

Çocuğunuzu